Een blikvanger nodig?

Je wilt je onderscheiden van de massa. Een statement maken en laten zien dat jij je eigen stijl hebt.
Je bent duidelijk geen grijze duif, maar een opvallende verschijning. Je bent een moderne wereldburger die graag de wereld onderzoekt en met mensen samenwerkt, maar wel de zaken aan een eigen kritische blik onderwerpt. Een mooi ontworpen bril moet je daarbij helpen om jouw verschijning aan te vullen. Met een onderscheidende bril zie je de dingen dan uiterst scherp.
Jouw bril is een sieraad en een blikvanger die jouw persoonlijkheid onderstreept: a state of the art!

Brillen en zonnebrillen hebben zich ontwikkeld van functionele hulpmiddelen tot belangrijke modeaccessoires. Voor een deskundig en onderscheidend advies hierover ben je bij Briljant Optiek dan ook aan het juiste adres. Wij nemen voor jou de tijd om je te helpen een bril te vinden die naadloos aansluit bij jouw eigen stijl. Een bril waarmee je opvalt.
In onze winkel vind je een uitgebreid assortiment (zonne)brillen in diverse stijlen en merken. Je vindt zo altijd de bril die het beste bij je past. Dus ben je toe aan een nieuwe bril? Aan een sieraad in jouw stijl? Kom  gerust een kijkje nemen in onze winkel, wij helpen je graag.

Tot ziens bij Briljant Optiek & Sieraden in Wervershoof! 

 

Zorgverzekering: wij verrekenen direct uw vergoeding!!!

Ook voor kinderen hebben wij een uitgebreid assortiment monturen. Het was nooit leuk om als kind een bril te moeten dragen. Gelukkig is er nu ook voor de jonge brildrager een heel mooi assortiment met stoere, hippe en vrolijke kleuren.

In de winkel hebben wij een ruim aanbod van kinderbrillen die onze jonge klanten direct kunnen passen.
De deskundige meting maakt de kinderbril verantwoord en compleet.

Je bent van harte welkom samen met jouw zoon en/of dochter bij Briljant Optiek & Sieraden in Wervershoof.

Kijk in onze online paskamer!

Altijd de nieuwste collecties merkmonturen online.

Contact

 

0228 - 581258

De Hoek 1, 1693 AA Wervershoof

info@briljant-optiek.nl

06 3300 6638 what's app