Sieraden

 

Sieraden zijn perfect om je stijl te benadrukken. Ze zijn niet alleen de finishing touch van je outfit, maar laten ook zien wie je bent. Van een slavenarmband tot roségouden oorstekers en van een zilveren schakelarmband tot een kleurrijke statementketting. Voor de mooiste sieraden ben je bij Briljant Optiek & Sieraden aan het goede adres. Kies je voor één opvallend stuk, of combineer je verschillende sieraden om je eigen stijl te laten zien?

Tevens bieden wij de mogelijkheid om een sieraad naar eigen ontwerp te laten maken of een bestaand sieraad aan te passen. Onze goudsmid denkt graag hierin met u mee.

Sieraden die persoonlijk en uniek zijn, mooi om cadeau te doen, maar ook mooi als cadeautje voor jezelf!  Verras jouw vader, moeder, zus, collega, partner of wie je dan ook in het zonnetje wilt zetten met een mooi sieraad en kom vrijblijvend bij ons binnen en vraag om ons advies.

Horloges

Briljant Optiek & Sieraden is al vele jaren een begrip. Een juwelier met een sfeervolle, vriendelijke en huiselijke uitstraling. Passie dat is bij ons het magische woord. We hebben veel te bieden op het gebied van horloges. Van de nieuwste trends tot de tijdloze klassiekers, kortom voor ieder wat wils. Ook voor reparaties bent u bij ons op het juiste adres.

We hebben merken van o.a. Pulsar, Lorus, Zinzi, Boccia, Prisma, Danish Design.

Wij vinden het belangrijk dat u “bij de tijd” de deur uitgaat en nemen daar graag ook de tijd voor.

Edelstenen

Wist je dat edelstenen een helende werking hebben doordat ze de negatieve energie uit hun omgeving onttrekken? En dat ze regelmatig gereinigd en opgeladen moeten worden, willen ze van intensievere kracht zijn?

Een edelsteen is een zeldzame steensoort. Bekende edelstenen zijn amethist, aquamarijn, bergkristal, jade, labradoriet en maansteen. Er zijn wel 4000 tot 5000 soorten edelstenen en mineralen in alle

uithoeken van de wereld. In Nederland komt bijvoorbeeld calciet voor en in Nieuw-Zeeland vind je jade. Iedere steen heeft zo zijn eigen kracht, uiterlijk en werking. 

Edelstenen hebben een helende werking op onze gezondheid, doordat ze negatieve energie uit hun omgeving opnemen (net zoals dat bomen en planten dit doen). Dit is ook de reden dat edelstenen regelmatig opgeladen en gereinigd moeten worden, omdat ze anders hun kracht verliezen.

Oorgaatjes

Het is mogelijk om oorgaatjes te laten schieten. Er wordt gebruik gemaakt van een erkend schietsysteem. Wij hanteren een minimum leeftijd van 1 jaar.

Tot 8 jaar zetten we de oorbellen altijd met z’n tweeën, zodat er tegelijkertijd oorbellen geschoten wordt. Tot een leeftijd van 16 jaar is er altijd toestemming van de ouders nodig.

Er worden alleen gaatjes geschoten in de oorlel en niet in het kraakbeen.

Wij werken op afspraak, zodat we ook rustig de tijd hebben voor elkaar. En er kan één begeleider/ouder/verzorger bij aanwezig zijn.

Contact

 

0228 - 581258

De Hoek 1, 1693 AA Wervershoof

info@briljant-optiek.nl

06 3300 6638 what's app